Ciorba de loboda

Postat de Julie in Supe/Ciorbe
19 Mai 2010 | 5414 vizualizari

Loboda are proprietati regeneratoare si un continut bogat in fier, magneziu, fibre si vitamine(E, K). La fel ca si la spanac, atunci cand o preparam , nu trebuie sa o supunem prea mult procedeelor termince pentru a nu-i distruge proprietatile. Asadar hai sa vedem cum se face in zona Buzaului ciorba vedeta de primavara si de toata vara!

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 19.05.2010, 08:46
la 19.05.2010, 08:58
la 19.05.2010, 10:54
e tare buna facem si noi dar cu cartofi
la 19.05.2010, 17:12
si eu fac... e tare buna...............

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking