Ciorba de loboda rosie acrita cu prune verzi

Postat de Doinavar in Ciorbe
15 Feb 2013 | 4419 vizualizari

Se apropie primavara. Imi si inchipui cum, este plin de verzaturi prin copaci si nu o sa va para rau daca veti incerca o ciorba acrita cu prune verzi. Decat sa pui sare de lamaie, otet sau chimicale din plic, prunele verzi sunt numa’bune. Sa aveti grija sa fie mai maricele, altfel iese zama amara. Puteti face si compot de prune verzi, cand dau putin in parguiala. Este o ciorbica mai de la tara, in care se combina miraculos o bucatica de slanina afumata din pod, 2-3 oua de prin cuibare, ceva groscior (smantana) si multe verdeturi din gradina. Nu inseamna ca nu o puteti prepara si la oras.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 15.02.2013, 13:03
tare-i buna ciorba asta ımi aduce aminte de copilarie
la 15.02.2013, 13:13
vaaai, ce bunaciune! imi amintesc ca la sarcina trecuta am dat o caruta de bani pe niste fire de loboda sa incropesc o ciorba )) era tot asa la inceputul lui februarie. acum tre' sa merg sa caut iar pe piata, ce pofta mi-ai facut. o nebunie de ciorba
la 15.02.2013, 14:44
place
la 15.02.2013, 15:40
foarte buna si sanatoasa
la 15.02.2013, 16:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking