Ciorba de perisoare

Postat de oanapl in Ciorbe
21 Iun 2021 | 4257 vizualizari

În zona noastră ciorbele se mănâncă acrite cu borș de putină și nouă ne plac foarte mult așa. Pentru un plus de savoare vă sfătuiesc să puneți la fiert și o bucată de afumătură cu os și va rezulta un borș foarte gustos.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 21.06.2021, 15:08
Buna!
la 21.06.2021, 15:10
Mulțumesc Adi!
la 21.06.2021, 15:32
la 21.06.2021, 17:03
Una dintre cele mai bune!
la 21.06.2021, 18:50
la 21.06.2021, 20:19
ce-mi place
la 21.06.2021, 22:52
Ciorba mea preferată.
la 21.06.2021, 23:05
Mă bucur că vă place! Vă mulțumesc pentru aprecieri!
la 22.06.2021, 15:05
la 23.06.2021, 19:25
Este una din cele mai gustoase ciorbe!
la 24.06.2021, 11:40
Buna!
la 25.06.2021, 01:03
Cu siguranta ca imi place !!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking