Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Postat de merisor67 in Supe/Ciorbe
2 Dec 2015 | 3224 vizualizari

Pentru mine perisoarele, conform dex-ului, trebuie neaparat sa contina si orez pe langa carnea tocata. Am vazut ca in unele retete s-a exclus orezul, eu nu-l exclud, asa le stiu de mica, asa le voi face in continuare. Am ales de data aceasta sa le fac doar din carne de vitel si am aromat ciorba cu mult tarhon, o nebunie! V-o recomand cu mare drag!

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 03.12.2015, 12:55
Cea mai buna!
la 04.12.2015, 16:13
o ciorbita tare buna!
la 06.12.2015, 08:57
Tare buna!!
la 10.12.2016, 16:26
SI eu vreau asa bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking