Ciorbă de praz cu costiţă afumată

Postat de portiadelumina in Ciorbe
17 Dec 2013 | 7055 vizualizari

Înainte de a începe postul am zis să încerc prazul de anul ăsta, aşa, ca o trecere de la alimentaţia care este socotită a fi "de dulce". Aşa că am făcut trecerea combinând gustul sănătos al legumelor cu cel îmbietor şi original al coastei afumate. A ieşit o ciorbă bună, un borş bun, căci zeama de varză încă nu se acrise. Şi mă opresc aici cu introducerea, nu de alta, dar n-aş vrea să reţin prea mult timpul cu cititul, asta aşa, că la data de azi v-oţi fi pregătind cu cele ale porcului. :D Poza finală am făcut-o în fugă, aşa că nu puneţi preţ pe pixeli ci pe gust. :))

Inapoi la reteta

Comentarii (50)

la 18.12.2013, 05:59
Die, nu sună bine, nu?
la 18.12.2013, 09:25
Foarte buna!
la 18.12.2013, 09:32
Mulţumesc frumos, Alina!
la 18.12.2013, 09:40
la 18.12.2013, 10:26
Mulţumesc frumos, Gina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking