Ciorba de pui
Postat de slowfoodcuisine in Ciorbe 26 Feb 2011 | 4062 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 26.02.2011, 13:48
bun , bun , bun , dar scoatem zeama de lamaie
la 26.02.2011, 13:56
IMI PLACE
la 26.02.2011, 14:16
una dintre cele mai gustoase ciorbe!
la 26.02.2011, 14:41
si mie imi place..eu o fac de obicei cu smantana
la 26.02.2011, 16:26
Foarte buna!
la 26.02.2011, 21:12
Luk, stiu ca-i foarte buna si cu smantana. Insa eu nu gust smantana sub nici o forma. Am stoluri multe in ceea ce priveste mancarea.
la 26.02.2011, 21:13
Onesta, de ce nu zeama de lamaie? E o modalitate de a acri putin ciorba. Mie imi place tare.
la 26.02.2011, 21:13
multumesc tuturor
la 26.02.2011, 21:22
Foarte buna as papa acum o farfu fierbinte...
COMENTEAZA