Ciorba de pui cu fidea
Postat de Oana in Ciorbe 2 Mai 2009 | 45380 vizualizari
Avantajul la ciorba de pui este ca se face foarte repede, legumele fierb in acelasi timp cu carnea si intr-o ora ciorbita e gata! Noua ne place ciorba acra, cu bors!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 20.05.2009, 10:03
am ciorbitza pe foc
la 20.05.2009, 10:07
n-am bors.... nici macar zeama de varza... alte idei? pleeeasse... pot face in casa bors? sau e prea complicat...
la 17.10.2009, 20:10
multumesc pt ajutor.sunt plecat in afara tarii si mi-ati fost de mare ajutor.a iesit belea....ca la mama acasa.numai bine si o sa folosesc de retele voastre in continuare
la 17.10.2009, 20:36
ne bucuram marius, ramii alaturi de noi
la 17.10.2009, 20:50
Ma bucur nespus, Marius!! Sa aveti pofta!
la 31.10.2009, 22:51
e cirbita mea preferata
abia astept sa imi fac
deja imi ploua in gura
la 31.10.2009, 23:49
Si mie imi place muuult ciorba de pui in special cu aripioare sau "tartitze"
la 09.12.2009, 20:18
va multumesc din suflet.e prima data si imi place la nebunie ciorba de pui
la 09.12.2009, 20:19
iubesc ciorba de pui
la 09.12.2009, 23:18
Alex, se vede! Ma bucur mult de tot! sa va fie de bine!
la 06.01.2012, 17:11
BUNA,SUNT NOUA PE AICI
la 06.01.2012, 17:11
BUNA CIORBITA
COMENTEAZA