Ciorba de pui cu turnatei
Postat de miha in Ciorbe 9 Iul 2009 | 8026 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 09.07.2009, 17:53
cu ce, ma?
la 09.07.2009, 18:47
Da bre...turnatei. Nu stii sa citesti moldoveneste?
la 09.07.2009, 18:51
Ar trebui sa stie. O reteta super, super! Ai 5 furculite din start.
la 09.07.2009, 20:33
Turnatzei? Vreau si io un kil, ce-i alea?
la 09.07.2009, 23:19
Ba nu mai rade...ca maine scanez cartea de bucate.
la 09.07.2009, 23:27
MIha, eu ii fac prin palnie , stii ce misto ies? eu le ziceam "frecatzei" Chiar o s afac si eu o ciorbita cu taietei din astia, sunt foarte buni
la 09.07.2009, 23:31
Eheheeee...desigur ca exista si frecatei. Dar aluatul de frecatei se face mai tare decat cel de taitei si se da pe razatoarea mare.
la 10.07.2009, 22:45
Aa, ma rog Eu asa stiu, asa le zic
la 07.12.2009, 22:07
mai faceam si eu turnatei cu ceapa prajita si ou.mmmmm!!!!!!!foarte bun.
la 08.12.2009, 00:34
Nu stiam de varianta asta! Am mai invatat ceva in seara asta.
la 09.12.2009, 00:09
aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba
la 09.12.2009, 00:10
deci, ce-s aia frecatzei?
la 03.01.2015, 15:13
Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia
COMENTEAZA