Ciorba de pui cu zeama de varza

Postat de MotanLaOale in Ciorbe
28 Ian 2016 | 6430 vizualizari

Iarna aproape toate ciorbele le acresc cu zeama de varza. Foarte bune.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 02.02.2016, 14:28
la 04.02.2016, 06:22
Buna!
la 04.02.2016, 08:17
la 04.02.2016, 08:42
la 04.02.2016, 09:23
la 04.02.2016, 10:10
Cer scuze, dar nu am inteles ceva. Dvs. spuneti ca se fierb bucatile de pui si se arunca apa. Bun. Mai tirziu spuneti ca: "Se pun si bucatile de spate, ardeii, apa si se fierbe 15 minute". Care apa???
Doar am aruncat-o!...
In rest, reteta mi se pare SUPER!
Mai ales ca-i cu zeama de varza!...
Multumesc !
la 04.02.2016, 10:36
Apa proaspata de la robinet se pune.
Prima apa se arunca deoarece este "urata" cu spuma , cu sange ...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking