Ciorba de pui cu zeama de varza
Postat de MotanLaOale in Ciorbe 28 Ian 2016 | 6430 vizualizari
Iarna aproape toate ciorbele le acresc cu zeama de varza. Foarte bune.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (37)
la 04.02.2016, 06:22
Buna!
la 04.02.2016, 10:10
Cer scuze, dar nu am inteles ceva. Dvs. spuneti ca se fierb bucatile de pui si se arunca apa. Bun. Mai tirziu spuneti ca: "Se pun si bucatile de spate, ardeii, apa si se fierbe 15 minute". Care apa???
Doar am aruncat-o!...
In rest, reteta mi se pare SUPER!
Mai ales ca-i cu zeama de varza!...
Multumesc !
la 04.02.2016, 10:36
Apa proaspata de la robinet se pune.
Prima apa se arunca deoarece este "urata" cu spuma , cu sange ...
COMENTEAZA