Ciorba de vacuta
Postat de ionix in Ciorbe 31 Oct 2009 | 9458 vizualizari
la ciorbita asta m-a ajutat si mami :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (5)
la 31.10.2009, 23:27
foarte buna! eu fac putin altfel: intai pun la fiert radacinoasele ca fierb mai greu, iar ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, dupa vreo 5 minute, caci fierb mai repede, rosiile ultimele. Borsul il dau un clocot separat, apoi il pun in ciorba, spre final...si nu las asa mult la fiert, sa nu se distruga toate vitaminele din legume.Si neaparat, pun si leustean
la 31.10.2009, 23:40
Si eu pun leustean Ieri am facut si eu tot ciorbita de vitel, la final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare , o nebunie a iesit!
la 01.11.2009, 09:11
Anca, cred ca ideea cu bortsul e super buna ca nu-ti mai opreste din fiert ciorbita... sarut-mana...
la 01.11.2009, 09:12
asa-i Oana, trebuia sa pun si leustean dar am uitat de obicei imi dau seama ce-i lipseste cand o mananc
la 12.11.2009, 10:05
eu pun si varza tocata si in loc de bors care imi face rau la stomac,pun lamaie.
COMENTEAZA