Ciorba de vacuta

Postat de ionix in Ciorbe
31 Oct 2009 | 9458 vizualizari

la ciorbita asta m-a ajutat si mami :D

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 31.10.2009, 23:27
foarte buna! eu fac putin altfel: intai pun la fiert radacinoasele ca fierb mai greu, iar ceapa, ardeiul gras, dovlecelul, dupa vreo 5 minute, caci fierb mai repede, rosiile ultimele. Borsul il dau un clocot separat, apoi il pun in ciorba, spre final...si nu las asa mult la fiert, sa nu se distruga toate vitaminele din legume.Si neaparat, pun si leustean
la 31.10.2009, 23:40
Si eu pun leustean Ieri am facut si eu tot ciorbita de vitel, la final am pus o sfecla rosie coapta, data pe razatoarea mare , o nebunie a iesit!
la 01.11.2009, 09:11
Anca, cred ca ideea cu bortsul e super buna ca nu-ti mai opreste din fiert ciorbita... sarut-mana...
la 01.11.2009, 09:12
asa-i Oana, trebuia sa pun si leustean dar am uitat de obicei imi dau seama ce-i lipseste cand o mananc
la 12.11.2009, 10:05
eu pun si varza tocata si in loc de bors care imi face rau la stomac,pun lamaie.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking