Ciorba de varza dulce, cu rasol afumat de porc

Postat de RODIMUR in Ciorbe
6 Oct 2018 | 2959 vizualizari

Ca să diversific puțin meniul, ieri mi-am propus să fac o ciorbă de varză dulce, cu rasol afumat de porc, dar nu după rețeta ardelenească, ci una adaptată, moldovenească, fără rântaș și smântână, ci cu borș natural. A ieșit o bunătate de ciorbiță, consistentă, acrișoară și cu un gust plăcut de afumătură. Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 5 litri de ciorbă.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 07.10.2018, 09:57
Buna ciorbita!
la 07.10.2018, 10:36
Așa e, Daniela, mulțumesc frumos...!
la 07.10.2018, 11:13
excelenta
la 07.10.2018, 11:47
Mulțumesc frumos, Cătălina!
la 07.10.2018, 12:53
Cred ca e buna si in varianta asta!
la 07.10.2018, 13:14
Da, Mirela, e foarte bună...! Mulțumesc!
la 07.10.2018, 18:15
Cred ca asa cu bors, mi-ar placea si mie!
la 07.10.2018, 20:36
Buna!
la 07.10.2018, 21:19
Da, Rocsi, ciorba este adaptată, cu borș, ca la noi. Cred că e mai bună așa, decât cu rântaș...
la 07.10.2018, 21:20
Mulțumesc, Adi!
la 10.10.2018, 11:21
Buna!
la 10.10.2018, 11:35
Îți mulțumesc frumos, Dantes, pentru apreciere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking