CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE

Postat de panacris in Supe/Ciorbe
31 Oct 2015 | 14134 vizualizari

Daaa, nu sunt sărbători pascale, nouă ne place carnea de oaie/miel în orice perioadă a anului ;) Sunt mulți cârcotași, ce asociază carnea de oaie/miel doar cu sărbătorile pascale ;) La stână, carnea de oaie se consumă toată perioada anului. Aduc o ciorbiță simplă, aaa, tot așa, unii vor cârcoti, că nu-i ciorbă ci supă, că nu e acră;) Nouă ne-a plăcut, iar cei care au dorit-o mai acră, s-au folosit de clasicul oțet sau ardeii iuți oțețiți ;) Spor și poftă bună!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 31.10.2015, 18:00
la 31.10.2015, 18:34
la 31.10.2015, 18:36
la 31.10.2015, 19:11
la 31.10.2015, 19:27
Ce bine arata!
la 31.10.2015, 19:51
Ciorba nu am mancat, dar sigur as gusta!
la 31.10.2015, 20:45
arata bine
la 31.10.2015, 21:52
la 31.10.2015, 21:54
la 01.11.2015, 10:38
la 02.11.2015, 09:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking