Ciorba dupa taierea porcului

Postat de adela1981 in Ciorbe
23 Mar 2012 | 7500 vizualizari

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 23.03.2012, 13:14
Delicioasa! Si noi facen la fel,ciorbita, mai putin cu creierul, acela il facem pane
la 23.03.2012, 13:37
buna
la 23.03.2012, 13:46
Nu sunt fan ciorbe, dar o ciorbita de asta chiar as manca.
la 23.03.2012, 14:09
delicioasa
la 23.03.2012, 15:01
imi place
la 23.03.2012, 16:00
am uzit de aceasta ciorba si am mai auzit ca este buna
la 23.03.2012, 17:27
Buna ciorbica!
la 23.03.2012, 17:53
la 23.03.2012, 19:17
la 23.03.2012, 19:51
Nu stiam de ciorbita asta... Dupa ingrediente cred ca-i foarte buna, desi in zona mea nu se face ciorbita din carnati si creier. Tare as fi curioasa sa gust!
la 24.03.2012, 20:28
Foarte,foarte buna
la 24.03.2012, 20:46
la 25.03.2012, 00:01
adela esti o buna bucatareasa
la 26.03.2012, 14:09
Multumesc!!!
la 27.03.2012, 16:08
buna ciorbica

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking