Ciorba olteneasca de loboda

Postat de Toamna07 in Ciorbe
20 Mai 2013 | 5358 vizualizari

Din nenumaratele optiuni de verdeturi din piata am ales, de acesta data,loboda atat de frumos colorata, pentru ciorba mea utila in cura de primavara. Loboda contine cantitati mari de vitamina A,K si C:exista 120-140 mg de vitamina C la 100 g planta..Este de aproape de doua ori mai concentrata decat kiwi si lamaia in aceasta vitamina. Pentru a valorifica bine acest continut bogat de viotamina C,este bine sa fie consumata si in stare proaspata,in salate,in amestec de unt aromat cu verdeturi.Loboda are proprietati diuretice accentuate,laxative si detoxifiante.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 20.05.2013, 11:44
Buna racoroasa!
la 20.05.2013, 12:15
la 20.05.2013, 12:35
Imi place mult loboda de gradina , chiar o prefer salatei . Are frunzele catifelate si este foarte gustoasa
la 20.05.2013, 12:52
buna
la 20.05.2013, 13:00
la 20.05.2013, 14:15
la 20.05.2013, 15:26
buna
la 20.05.2013, 17:13
ce culoare frumasa are!!
la 20.05.2013, 18:02
la 20.05.2013, 20:56
Imi place enorm ciorba cu loboda
la 20.05.2013, 20:58
Zic doar atât
la 20.05.2013, 22:54
la 23.05.2013, 22:17
Multumesc mult!
la 07.06.2013, 16:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking