Ciorba radauteana

Postat de Zamfira in Ciorbe
19 Mai 2013 | 14690 vizualizari

O ciorba deosebita ce seaman mult cu ciorba de burta. "Ciorba radauteana" denumirea, vine din Radauti si cica pana in zilele noastre exista bucatarul ce gateste la acelasi restaurant unde a fost descoperita si, din cele auzite, cica ar fi cea mai buna ciorba radauteana. Asa ca, daca veti avea ocazia sa ajungeti acolo, va sugerez sa gasiti acel local si sa mancati o farfurie de ciorba radauteana de la “mamei ei de acasa”. Merita sa incercati aceasta minunata reteta. Pofta buna!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 20.05.2013, 10:47
foarte buna
la 20.05.2013, 11:15
la 20.05.2013, 21:04
la 26.06.2013, 09:35
E o reteta garantata de "bucataras". Dar la ingrediente sunt trecuti 4l de lapte iar in reteta sunt 4l de apa. Care e garantia?
la 25.10.2013, 14:01
la 18.12.2014, 09:00
la 11.12.2017, 13:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking