Ciorba radauteana

Postat de Criss in Ciorbe
3 Noi 2015 | 18705 vizualizari

Ciorba radauteana provine din zona Bucovinei si este asemanatoare la gust cu ciorba de burta. Cel putin asa se spune.... Ciorba de burta nu-mi place de nicio culoare, dar aceasta ciorba radauteana are un o aroma si o consistenta fina si catifelata.Am vazut diferite variante ale ciorbei radautene, cu legume tocate marunt, cu legume fierte intregi, apoi scoase din ciorba, eu am ales sa le pasez cu mixerul vertical si sa le pun inapoi in ciorba, ceea ce i-a conferit ciorbei consistenta cremoasa. Noua ne-a placut foarte mult in aceasta varianta, motiv pentru care data viitoare am sa pun mai multe legume, sa fie si mai cremoasa ciorba.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 22.04.2016, 20:32
la 12.01.2017, 16:50
Ce bunaaaaaa e!
la 13.01.2017, 16:25
la 10.04.2017, 20:06
trebuie sa fac si eu cat de curand , ca mi-e o pofta de ciorba alba de nu mai pot
la 10.04.2017, 20:23
la 10.04.2017, 21:15
la 19.04.2017, 08:56
Am salvat-o, multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking