Ciorba radauteana
Postat de oanapl
Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...
Citeste continuareaCiorbita aceasta imi mai lipsea din colectie. Eu am preparat si cu carne de curcan, cum era in reteta originala. Mai mult imi place cu piept de pui. Ciorba radauteana a aparut in anul 1979 in restaurantul „Nordic” din Radauti. Doamna Cornelia Dumitrescu (maestru culinar) se pare ca a dorit sa-si multumeasca sotul caruia nu-i placea ciorba de burta. A reusit sa creeze o ciorba mai usoara, mai ieftina dar foarte gustoasa. Initial a folosit carne de curcan insa, din motive economice, a fost nevoita sa treaca la carnea de pui .Acum aceasta ciorba este nelipsita in meniul restaurantelor din intreaga tara.
Ingrediente
Mod de preparare
Pofta buna !!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de oanapl
Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...
Citeste continuareaPostat de AlexTeacher
Pune puiul la fiert in apa rece, la foc mic. In momentul in care se formeaza spuma, ia-o cu ajutorul unei spumiere; Taie telina rondele mari, ceapa in 2, iar bucatile de pastarnac, 3 morcovi si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|