Ciorba taraneasca de pui

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
12 Apr 2010 | 16753 vizualizari

Aceasta ciorba este usor si repede de preparat si pe deasupra a avut mare succes .

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.04.2010, 10:10
imi place tare mult.........................
la 12.04.2010, 10:59
E buuuuna!
la 12.04.2010, 11:08
cred ca e delicioasa
la 12.04.2010, 11:11
eu fac de obice sa ajunga doua zile la 3-4 persoane , de data asta s-a terminat rapid la o singura masa
la 12.04.2010, 14:51
ce bine arata in acel vas grozav,felicitari
la 12.04.2010, 15:01
Nadina imi face o adevarata placere sa manc din strachina de lut smaltuita , le-am cumparat chiar din Marginea -Moldova care e renumita pentru ceramica populara . Sunt si multifunctionale , servesc supa-ciorba ,salata , si le folosesc si ca boluri pentru diverse .
la 12.04.2010, 15:02
chiar ca te-mbie cand vezi in castron de lut
la 12.04.2010, 15:35
Excelent arata imi place f tare . Felicitari
la 12.04.2010, 18:01
la 08.02.2011, 13:45
la 23.05.2012, 00:12
daca este taraneasca vin si eu la o portie
la 23.05.2012, 01:02
Cu placere Iri o re-preparam
Vine vremea cu legume de ale noastre romanesti din gospodarii taranesti . Dupa mine cele mai delicioase preparate cu aceste legume

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking