Ciorbita mea cu praz si costite de porc

Postat de cccris in Supe/Ciorbe
11 Feb 2010 | 5280 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 11.02.2010, 11:12
Ccris, la fel fac si eu ciorbitele, aparesc carnea, arunc apa, apoi o fierb impreuna cu legumele, nu le calesc La ciorbita asta mergea o zeama de varza Daca nu pun bors sau zeama de varza in ciorba, la mine este supa
la 11.02.2010, 11:19
Mda, e ceva intre. Nu am mai cumparat bors in ultimul timp ca nu prea am loc in caruciorul de cumparaturi, dar i-am dus dorul.
la 11.02.2010, 16:34
Bun, ma bucur ca nu prajesti/calesti legumele inainte. Si eu fac la fel cind prepar supe sau ciorbe.
Imi place mult aspectul final. Eu nu sint fan de carne de porc in ciorbe, prefer puiul, insa cred ca e gustoasa, in primul rind.
la 11.02.2010, 16:50
E mai sanatos sa nu le prajesti. Si mai rapid Si eu prefer puiul, desi la cite am auzit legat de hrana lor .... nu mai stiu ce e mai bine. Cum o dai tot timpenii maninci.
la 11.02.2010, 18:04
si mie imi place cum arata , dar sunt de acord cu Oana, ca daca nu e acrita cu nimic e...supa. dar sunt metode si metode....
la 11.02.2010, 21:13
eu ca Oana, daca nu-i acra, e supa! arata bine, Cris
la 14.11.2013, 20:43
Cccris, astazi am incercat ciorbita ta si am ramas fara cuvinte. E pentru prima data cind folosesc ou la ciorbe si sunt de-a dreptul incintata. A iesit atit de bine si delicioasa, eu am acrit-o putin cu bors acru (pentru ca era nevoie) si e o gustosenie : d
RECOMAND...
la 17.06.2021, 11:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking