Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de merisor67 in Pui
22 Mai 2017 | 6392 vizualizari

În zona de unde îmi am eu originile, ciulamaua era o mâncare foarte frecventă, preparându-se cu diverse ingrediente, cum ar fi: carne de pui, ciuperci, dovlecei, urzici, sau chiar combinând unele dintre aceste ingrediente. Nu se folosește smântâna pentru îngroșare, așa cum am văzut în alte zone, ci lapte cu făină, un fel de sos bechamel, să zic așa. Iese atât de bună, cu gust dulceag-picant și se servește cu mămăliguță. Eu am adaptat această ciulama de pui cu ciuperci, zilelor noastre și bineînțeles, gustului nostru.  

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 24.05.2017, 23:28
Ce bunatate!
la 27.09.2018, 07:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking