Ciuperci "La vache qui rit"

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
2 Aug 2012 | 3543 vizualizari

Cine nu cunoaste branzica topita cu vacuta zambitoare? Am vazut reteta pe un post culinar acum vreo doi ani. Acum i-a venit randul. Din dragoste pentru Ardeal am pus carnaciori oltenesti!!! Sunt sigura ca este delicioasa si fara carne, sau cu pui in mod special. Bineinteles se incadreaza in categoria "Bun si rapid"

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 02.08.2012, 14:53
ce nebunie ai facut aici mi-e pofta atat de tare, carnatii aia sunt dementiali
la 02.08.2012, 14:58
la 02.08.2012, 15:18
super!
la 02.08.2012, 15:29
daca-i cu carnaciori oltenesti din dragoste pentru Ardeal,cred ca-i bun,mai ales ca ne zambeste si vacuta
la 02.08.2012, 16:17
bun,bun
la 02.08.2012, 16:51
bune
la 02.08.2012, 17:24
Cu pâine de casă cred că îşi găseşte gustul desăvârşit
la 02.08.2012, 17:34
papica bun
la 02.08.2012, 17:40
la 02.08.2012, 19:41
Cred ca e foarte delicioasa!
la 02.08.2012, 20:55
Cat de bine arata, trebuie sa fie delicioasa!
la 03.08.2012, 16:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking