Ciuperci umplute

Postat de SanatateAcasa in Mancaruri de post
2 Mar 2012 | 4076 vizualizari

Ciupercile contin proteine si sunt considerate “carne” de origine. Sunt bogate in antioxidanti, vitamina B12. De asemenea, ciupercile au un procent ridicat de potasiu, nutrient important in reglarea tensiuni arteriale si scaderea riscului de a dezvolta boli grave de inima. Contin vitamine di complexul B, zinc(necesar in combaterea depresiei). Acidul folic este un alt nutrient extrem de important organismului, mai ales cel al femeii ce perioada ce poarta o sarcina. Fibrele, sarurile si apa militeaza si ele la buna functionare a organismului. Au putine calorii, grabesc senzatia de satietate si pot fi consumate atat in post, cat si in dietele de slabire. Pot fi servite inabusite, fierte, pe gratar, la cuptor, crude etc. Retetele care includ ciuperci sunt nenumarate, pentru toate gusturile. In plus, multe pot fi realizate la minut, asa cum este urmatoarea reteta: ciuperci umplute.

Inapoi la reteta

Comentarii (0)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking