Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
27 Mai 2020 | 1927 vizualizari
Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi

  Ciupercile umplute ataca din nou !!!! Pai cum sa nu ne placa daca sunt un aperitiv gustos si as putea spune chiar light .Posibil ca as fi pus mai mult cabanos . Doar ca pana m-am invartit prin casa , o parte din el a disparut :D

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 200 gr rosii cherry
  • 150 gr cabanos
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr branza Gran Padana [ asemanatoare cu parmezanul ]
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire patrunjel verde
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita oregano uscat maruntit
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare
  • frunze sfecla tanara,ridichi - pt.decor

Mod de preparare

  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante .
  2. Cabanosul se taie rondele subtiri .
  3. Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata , branza gongorzola si condimentele .
  4. Se amesteca pasta obtinuta cu pesmet .
  5.  Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .
  6. In fiecare palariuta asezati cate o bucata de cabanos si le umpleti cu amestecul preparat  mai sus .
  7. Razuiti pe deasupra branza din abundenta .
  8. Se da tava la cuptor  20 minute la 205 grade Celsius , cu ventilatie .
  9. La servire ciupercile sunt din nou ,, ninse " cu branza razuita [ pentru aspect ].
  10. Rosioarele se taie in doua si se distribuie cate o jumatate pe fiecare ciupercuta umpluta .
  11. Aceste ciuperci umplute sunt gustoase  atat calde , cat si reci .
  12. Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .
  13.    Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica

Postat de privatelaura

Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica

Iata cum se prepara Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica: Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete...

Citeste continuarea

Placinta creata cu branza sarata

Postat de merisor67

Placinta creata cu branza sarata

Dăm brânzeturile sărate pe răzătoare, sau le strivim cu furculița, apoi le amestecăm cu brânza proaspătă de vaci. Adăugăm smântâna și omogenizăm compoziția....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 28.05.2020, 00:31
la 28.05.2020, 07:15
la 28.05.2020, 08:11
Delicioase!
la 28.05.2020, 08:24
Cam bune ciumpercile astea !
la 28.05.2020, 09:21
Frumoase si gustoase!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking