Ingrediente
- 500 gr ciuperci champignon
- 200 gr rosii cherry
- 150 gr cabanos
- 100 gr gorgonzola
- 100 gr branza Gran Padana [ asemanatoare cu parmezanul ]
- 2 fire ceapa verde
- 2 fire patrunjel verde
- 2 linguri pesmet
- 1/2 lingurita oregano uscat maruntit
- 1/2 lingurita usturoi granulat
- 1/4 lingurita piper macinat
- sare
- frunze sfecla tanara,ridichi - pt.decor
Mod de preparare
- Ciupercile se spala si se lasa sa se zvante .
- Cabanosul se taie rondele subtiri .
- Se scot piciorusele de la ciuperci si se blendeaza in vasul mixerului impreuna cu verdeata , branza gongorzola si condimentele .
- Se amesteca pasta obtinuta cu pesmet .
- Ciupercile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt .
- In fiecare palariuta asezati cate o bucata de cabanos si le umpleti cu amestecul preparat mai sus .
- Razuiti pe deasupra branza din abundenta .
- Se da tava la cuptor 20 minute la 205 grade Celsius , cu ventilatie .
- La servire ciupercile sunt din nou ,, ninse " cu branza razuita [ pentru aspect ].
- Rosioarele se taie in doua si se distribuie cate o jumatate pe fiecare ciupercuta umpluta .
- Aceste ciuperci umplute sunt gustoase atat calde , cat si reci .
- Se pot servi ca atare sau ca si garnitura langa o bucata de carne .
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu cabanos si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|