Ciuspais de dovlecei

Postat de margo in Aperitive / Garnituri
3 Iul 2015 | 5108 vizualizari

Ciuspaisul sau Tuspais este o mancare de dovelecei cu multa smantana si marar.Este foarte cunoscuta in Banat,Crisana,fiind preluata din bucataria maghiara si sarba.Este o mancare veche,dar care se face repede.Pe vremuri,era solutia ideala pe cand se intorceau oamenii de la muncile campului.Se servea ca garnitura alaturi de clisa sau sunca prajita.Dar merge de minune alaturi de friptura,chiftelute,carnati prajiti.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 03.07.2015, 23:22
la 04.07.2015, 09:46
la 04.07.2015, 10:17
la 04.07.2015, 10:21
la 04.07.2015, 19:27
la 05.07.2015, 20:58
la 06.07.2015, 08:49
Bun!
la 18.08.2015, 07:33
Am incercat această bunătate! Delicios!!! Și cald, ca garnitură, și rece pe pâine prăjită. Foarte bun!!!!!
la 23.08.2015, 22:55
Ma bucur ca ti-a placut,Raluca!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking