la 01.06.2009, 13:46 e clar...sunt o mare impiedicata in de-alde bucatariei. Miha, intrebare: partea de deasupra trebuia sa iasa de consistenta unei bezele sau o chestie dulce, gumata?
la 01.06.2009, 15:34 Ligia, eu cred ca e ca o bezea...ce bine arata clatitele astea!!
la 01.06.2009, 22:58 Ligia,eu am lasat la foc mic pana s-a rumenit bezeaua,apoi la foc foarte mic pana a devenit crocanta. Din ceea ce am vazut la alte fete ce-au facut aceasta reteta interiorul era mai moale,dar eu nu pot manca oua...crude (ma rog,care nu sunt bine inchegate/preparate) si de asta am folosit aceasta metoda.
la 10.06.2009, 05:13 Gata!!! Azi fac din nou reteta. Asa cum zici tu Miha mi-a iesit...cam moale interiorul. Acum observ ca in poza ta stratul de albusuri e mult mai subtire fata de ce am pus eu. Si chiar daca nu imi iese partea de bezea nu e problema...cu o spatula o indepartez si mananc ce este ascuns dedesubt, caci este delicios
la 10.06.2009, 13:05 Ligia,cu foc foarte mic,rezolvi si problema interiorului. Doar ca dureaza. Sau cu foc mic si usa cuptorului deschisa....daca n-a ajuns canicula si la voi.
la 19.11.2011, 12:31 foarte bunoace clatitele astea banatene. tot ce-i din Banat e buun
la 19.11.2011, 16:35 Te-ai dat si tu cu Banatu' ... daca-s experti in dulciuri