Clisă friptă şi pită picurată

Postat de alice_ciobanu in Porc
19 Apr 2011 | 5280 vizualizari

M-am gândit că ar fi utilă şi o reţetă hrănitoare, plină de vitalitate care vă va scoate din amorţeala de peste iarnă, numai bună pentru primele ieşiri în natură, mai ales ca vine tiptil si primăvara. Printre alte cele ce veţi pune pe grătare, faceţi-vă timp şi pentru o gustare urmând paşii reţetei culinare ardeleneşti - Clisă friptă şi pită picurată.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 19.04.2011, 13:28
la 19.04.2011, 13:42
la 19.04.2011, 13:54
da bunaaaa
la 19.04.2011, 13:55
la 19.04.2011, 13:57
Wow...ce iesire in natura
la 19.04.2011, 14:15
e buna, poate parea ciudata, dar e buna
la 19.04.2011, 14:23
Tare bunnnnnn
la 19.04.2011, 14:31
bun bun
la 19.04.2011, 18:08
Ooooooo, cred ca este o bunatate !
la 19.04.2011, 23:35
buna
la 21.04.2011, 10:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking