Coada de salau cu cartofi dulci

Postat de mihaelar63 in Salau
7 Dec 2016 | 3841 vizualizari

 Am avut portionata o coada frumoasa de salau, cam de un kilogram. Ca si garnitura, am ales cartofi dulci. Este pentru prima data cand ii gatesc. Cartofii dulci sunt o surpriza placuta. Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. Ii asociam vizual cu dovleacul copt care din motive necunoscute, nu se potriveste cu digestia mea :d. Cartoful dulce este benefic pentru sanatate, contine o gramada de vitamina A. Cu efort minimum, am obtinut o masa gustoasa si sanatoasa. Pentru preparare, am folosit vasul grecesc gastra din ceramica smaltuita.  

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 08.12.2016, 12:03
Motanul la peste trage
la 08.12.2016, 12:04
Dantes
la 08.12.2016, 12:04
Anca
la 08.12.2016, 13:51
Imi placeeeee! Foarte faina asocierea ingredientelor!
la 08.12.2016, 18:34
Peșteeeee!
la 08.12.2016, 19:44
la 08.12.2016, 20:16
Ce reteta grozava! Eu cozile de peste de regula le tin pentru ciorba...arata tare bine!
la 08.12.2016, 20:58
la 11.12.2016, 00:34
Rux este o bucata frumoasa si carnoasa . Pacat sa nu o folosesc
la 11.12.2016, 00:35
Miki . Fac si eu ce pot
la 11.12.2016, 00:35
Buni , cand vii la un peste ?
la 11.12.2016, 00:35
Rocsi
la 11.12.2016, 00:36
Rahela ,multumesc de vizita
la 11.12.2016, 14:41
la 12.12.2016, 23:57
Daniela

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking