Cocktail Demi-peche

Postat de ctlina in Cocktail
12 Aug 2018 | 1703 vizualizari

O reteta racoritoare destul de raspandita in barurile franceze. Va trebuie sirop concentrat de piersici si bere. Asa-i obiceiul in Franta, se incepe cu un aperitiv apoi servim un antreu, apoi felul principal, desert si la urma branza frantuzeasca. https://www.blogulluicatalina.com/2018/07/mini-pizza-de-vinete-si-dovlecei.html

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 12.08.2018, 09:17
Nu-mi dau seama cum e combinatia de nectar si bere, dar daca francezilor le place cred ca-i buna
la 12.08.2018, 09:29
nu-i nectar Rodica, este sirop concentrat si afinat, nu se simte gustul berii , e bun
la 12.08.2018, 09:47
Cred că are un gust special...!
la 12.08.2018, 09:47
la 12.08.2018, 10:30
la 12.08.2018, 10:40
Ce cokteil !!! Asa ceva nu am mai auzit )
la 14.08.2018, 08:48
As gusta!
la 15.08.2018, 20:46

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking