Cod cu ceapa la cuptor
Postat de xana in Peste 15 Aug 2013 | 4885 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 15.08.2013, 05:45
În zilele cu dezlegări la peşte, dar şi-n alte zile din an (când nu e post) peştele e un fel de bază la noi. Recunosc, prefer macroul, dar asta numai pentru că la noi rareori găseşti cod bun, asta pentru că-i congelat de cel puţin 10 ani. .)
Bravo, Alexandra!
la 15.08.2013, 07:19
arata tare bine farfuria prezentata, felicitari!
la 15.08.2013, 07:25
Ce bine arata !
la 15.08.2013, 08:05
delicios
la 15.08.2013, 09:50
Grozav de bine arata si cred ca-i si foarte bun!
la 15.08.2013, 11:55
Va multumesc. Da, din pacate acasa nu se gaseste cod de calitate, de asta nu-l putem aprecia la adevarata valoare. In Portugalia se gaseste mai mult uscat si sarat, astfel isi pastreaza mai mult prospetimea, e si tara unde se consuma cel mai mult cod.
la 15.08.2013, 12:33
Arata bine
la 16.08.2013, 02:01
Multumesc!
la 20.08.2013, 12:25
COMENTEAZA