Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat
Postat de Sorinnaa in Dulciuri 7 Ian 2014 | 21597 vizualizari
Astazi va prezentam Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat.
Aceasta este cea mai simpla si mai spornica reteta pentru aluat de eclere.
Pentru Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat ai nevoie de urmatoarele ingrediente: apa, ulei, faina si oua.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 07.01.2014, 19:28
Fain au iesit!
la 07.01.2014, 19:47
foarte bune ! asteptam sa le umpli
la 07.01.2014, 19:52
Si dupa ce le umpli sa arunci cu ele in noi........ca nu ne suparam sa fim batuti cu eclere))
la 07.01.2014, 20:03
Bunica, cu cea mai mare placere.
la 08.01.2014, 07:25
Ador eclereleeeeeeeeeeeee
la 23.01.2014, 09:20
ce tb sa fac sa nu se mai lase dupa ce le scot din cuptor?ele cresc frumos dar cand le scot se lasa...
la 07.02.2014, 20:40
mihaela, nu trebuie sa deschizi usa la cuptor cand ele se coc sau nu este faina buna. eu am folosit boromir 000 si am mai incercat si 650 si de fiecare data ies excelent.
COMENTEAZA