Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat

Postat de Sorinnaa in Dulciuri
7 Ian 2014 | 21597 vizualizari

 Astazi va prezentam Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat.  Aceasta este cea mai simpla si mai spornica reteta pentru aluat de eclere. Pentru Coji de eclere, reteta de baza pentru aluat ai nevoie de urmatoarele ingrediente: apa, ulei, faina si oua.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 07.01.2014, 19:28
Fain au iesit!
la 07.01.2014, 19:47
foarte bune ! asteptam sa le umpli
la 07.01.2014, 19:52
Si dupa ce le umpli sa arunci cu ele in noi........ca nu ne suparam sa fim batuti cu eclere))
la 07.01.2014, 20:03
Bunica, cu cea mai mare placere.
la 08.01.2014, 07:25
Ador eclereleeeeeeeeeeeee
la 08.01.2014, 08:26
la 23.01.2014, 09:20
ce tb sa fac sa nu se mai lase dupa ce le scot din cuptor?ele cresc frumos dar cand le scot se lasa...
la 23.01.2014, 09:21
la 07.02.2014, 20:40
mihaela, nu trebuie sa deschizi usa la cuptor cand ele se coc sau nu este faina buna. eu am folosit boromir 000 si am mai incercat si 650 si de fiecare data ies excelent.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking