Confit de canard -pulpe de rata confiate

Postat de mihaelar63 in Rata
11 Noi 2019 | 3714 vizualizari

  Confit de canard, această specialitate din sud-vestul Franţei, ne arată una dintre cele mai vechi şi savuroase metode de conservare: bucăţelele raţă sunt întâi prăjite în untură şi apoi conservate.Bineinteles ca obisnuita curiozitate culinara m-a impins sa testez aceasta simpla metoda . Eu am folosit grasime proaspata de porc . Despre conservare ce sa vorbesc? Abia au ajuns pe o masea :D Cu siguranta ca voi mai prepara confit si cu alte ocazii .

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 11.11.2019, 21:22
bune bune
la 11.11.2019, 21:22
bune caci facute de casa, eu le fac 2 h la cocota la cuptor cu grasime de rata
te pup
la 11.11.2019, 21:28
Mersi , Catalina !!! yahoo06.gif Cu proxima ocazie cred ca le voi face la crock -pot . Ma tenteaza si iepure confit .
la 11.11.2019, 21:42
la 11.11.2019, 22:02
Daniela , multumesc !! Stiu ca va place rata
la 11.11.2019, 22:02
Motane , multumesc pentru apreciere
la 12.11.2019, 07:45
Delicioase!
la 12.11.2019, 09:04
Buna!
la 12.11.2019, 19:09
Bune!
la 14.11.2019, 19:32
Ce delicatese ai pregatit!
la 16.11.2019, 10:13
Interesant!
la 26.03.2021, 18:39
Delicioase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking