Conopida cu sfecla rosie, hrean si chimen

Postat de Ina in Muraturi
24 Ian 2014 | 7418 vizualizari

Ador sfecla rosie, in orice combinatii :X *** Daca nu gresesc, am vazut ideea cu chimenul la Lia si ma bucur ca l-am folosit si eu. Se obtine o zeama pe care-o bei cu cana :)))

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 25.01.2014, 09:41
ma uit la poza si imi ploua in gura!
la 25.01.2014, 16:54
si eu mai pun, ador combinatia, desi chimen nu am folosit!
la 25.01.2014, 18:49
Wow, ce culoare frumoasa!
Ce pofta mi-ai facut!!! Ma duc in balcon ))
la 25.01.2014, 19:28
eu am fost in garaj )
la 25.01.2014, 20:31
Ce culoare faina au de la sfecla!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking