Conopida la cuptor cu hribi si sfecla rosie

Postat de diaconta in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2010 | 6390 vizualizari

Imi era dor de o mancarica mai lejera,am ales conopida ,hribi si salata de sfecla rosie.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 07.10.2010, 20:58
cred ca rupe mancand pamantul daca trebuie sa ne infrunte pe toate
la 07.10.2010, 21:07
sau....poate NU Ela
la 07.10.2010, 23:32
la 08.10.2010, 09:43
Claudia , interesanta reteta ta si cred c-o voi pune in aplicare ... mai greu va fi cu hribii , ca-n zona mea deja nu mai sunt si nici nu m-am invrednicit sa pun la lada ... oare cu ce burete sa-i inlocuiesc ? va intreb pe voi , ca eu sunt bucataras incepator
5 furcute !
la 08.10.2010, 21:06
@ Onesta si la noi au fost putine si scumpe ciupercile,dar sincer mie parca tot mai bine imi plac galbiorii,dar la congelator mi s-au parut ca se usuca prea tare,mai buni au fost pusi la borcan pentru iarna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking