Conopida pane
Postat de Swanheart in Aperitive / Garnituri 11 Noi 2009 | 28242 vizualizari
Pana acum eu faceam conopida pane altfel decat in aceasta reteta, si anume o rupeam in buchetele mai mari, o fierbeam , o dadeam prin faina si ou si o puneam la prajit. Am schimbat reteta, si noua ne place mult mai mult asa cum o fac acum, inainte ou era doar deasupra, si in mijloc era doar conopida fiarta, iar in reteta asta e un amestec de ou si conopida. Tocmai fac acum, si am zis sa pun si reteta, pana fierbe conopida. :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 11.11.2009, 17:50
e foarte buna conopida pane, eu o fac altcumva...poate incerci si asa.
nu o fierb deloc!!! o rup buchetele,le spal cu apa, le pun intr-o punga de plastic cu faina si scutur punga bine sa se aseze faina pe buchetele ca la snitel, apoi le scot si le dau prin ou batut cu furculita ca la snitel cu ceva condimente prin el sare, piper, paprika, si apoi prin pesmet fin(daca pesmetul e condimentat cum se gaseste mai nou nu mai condimentez oul) si apoi le prajesc in ulei de floarea soarelui, sa se aiba grija ca pesmetul se mai face si dupa scoaterea din ulei deci sa se scoata la timp din ulei conopida.
e fff buna mai ales cu sos de usturoi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
la 11.11.2009, 17:56
mmmmmmmm
la 11.11.2009, 18:11
Rivka, mersi pentru pont! Nu stiam ca se face bine si nefiarta. Ma gandeam ca va ramane prea tare. Sincer, din toata operatiunea, cel mai urat mi-e sa fierb conopida.
la 11.11.2009, 18:19
nu o mai fierbe iese mai buna!
la 11.11.2009, 20:25
la 11.11.2009, 20:31
Si eu tot cu conopida fiarta fac, dar f. putin fiarta. O sa incerc si cu ea cruda
la 11.11.2009, 23:15
nu am facut niciodata ,am sa incerc si eu ...
la 15.11.2009, 21:15
nici eu nu am facut niciodata, sunt curiosa cum este la gust...
la 15.11.2009, 22:29
Am facut si fara sa fierb conopida. Groaznica! Rivka, la tine se inmoaie conopida, sau ramane tare, ca la mine? Eu am avut senzatia ca mananc o conopida cruda, invelita in ou. Poate nu am facut eu ceva bine. Fara indoiala, de acum inainte voi face doar conopida fiarta in prealabil...
la 15.11.2009, 22:36
Mie imi place conopida cruda. O maninc cu brinza, rosii... e f gustoasa
la 17.11.2009, 13:41
Imi place si mie conopida, in orice fel. Dar cand ma gandesc la conopida pane, ma astept sa fie moale conopida , nu cruda si imbracata in ou. Rivka, tu o pui la prajit la foc mic si o tii mai mult? Sau o rupi in buchetele foarte mici? Mie chiar nu mi-a iesit, si as prefera sa nu o mai fierb nici eu, insa nu stiu cum sa o fac, sa iasa cum trebuie...
la 23.11.2009, 14:57
Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...
la 14.12.2009, 13:26
Conopida cruda trebuie prajita la foc mic,adica mai incet si o sa vedeti ca se inmoaie. Eu o las cateva secunde si o intorc pe partea cealalta.Astfel compozitia de pane ramane pe toate partile.Dar asa cum am zis o prajesc mai mult decat atunci cand o fierbeam.E delicioasa cu usturoi
la 16.11.2012, 19:18
mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune
COMENTEAZA