Conservarea tarhonului

Postat de Zamfira in Conserve
29 Iul 2019 | 9398 vizualizari

Sunt mai multe modalități de conservare a tarhonului, prin uscare, păstrat la congelator sau pus în oțet. Așa cum știți, tarhonul este o plantă foarte aromată și parfumată ce îmbogățește gustul preparatelor. Un gust excelent îi dă ciorbei de fasole(boabe sau păstăi), ciorbei de cartofi sau ciorbei de pui. După părerea mea, cea mai bună modalitate de conservare este cea cu oțet, astfel tarhonul își păstreaza aproape total aroma ușor înțepătoare. Modalitatea de conservare este extrem de simplă și rapidă. Marele avantaj: se păstreaza ani de zile.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 29.07.2019, 11:36
bun la iarna
la 29.07.2019, 11:42
Este bun tot timpul, se poate concura cu leușteanul, dar ciorbă de fasole fără tarhon...este?
la 29.07.2019, 11:53
la 29.07.2019, 23:00
la 30.07.2019, 18:49
la 01.08.2019, 08:50
foarte bun
la 03.08.2019, 11:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking