Coq au vin

Postat de Sidy in Pui
27 Dec 2011 | 5081 vizualizari

Coq au vin celebra reteta despre care francezii sustin ca dateaza de peste 2.000 de ani, inca din timpul conflictului dintre Cezar si Vercingetorix este o mancare frantuzeasca de cocos marinat si apoi inabusit in vin. Asa ca, de-a lungul timpului, bucatarii francezi au contribuit cu noi si noi ingrediente la desavarsirea gustului divin al delicatesei “coq au vin”. Reteta standard avea drept ingredient principal, dupa cum spune si denumirea sa, cocosul, insa maestrii bucatari din zilele noastre prefera puiul sau gaina, deoarece carnea acestora este mai frageda.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 27.12.2011, 15:14
la 27.12.2011, 15:20
la 27.12.2011, 16:02
foarte bun
la 27.12.2011, 16:55
la 27.12.2011, 19:36
buna
la 27.12.2011, 21:02
Interesanta combinatie pui si porc!!!
la 27.12.2011, 21:06
Mai am multe de invatat!!! Multumesc Sidy pentru reteta!!!
la 27.12.2011, 21:15
ceva mai special!!!
la 27.12.2011, 21:23
bun
la 27.12.2011, 22:06
bun, imi place!
la 04.01.2012, 09:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking