Cordon Bleu

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
23 Mai 2010 | 9715 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 23.05.2010, 20:23
Excelent arata, asa e numele Cordon Bleu
la 23.05.2010, 20:25
Sylvia, multumesc Acum stiu si eu...
la 23.05.2010, 20:29
Numele ii vine din vechime, era ceva ordin militar care avea distinc un cordon albastrau care se reuneau mereu pentru o mancare buna la un restaurant renumit. Cei de acolo au inceput sa denumesca felul preferat "Cordon Bleu" si asa a ramas de dinainte de 1900. Este si o scoala de arta culinara foarete renumita peste tot in lume Cordon Bleu care proslavea arta culinara franceza.... gata cu teoria
la 23.05.2010, 20:50
la 23.05.2010, 20:51
5 furculite pentru teorie
la 23.05.2010, 21:05
Ina chiar dupa ce vb aici de scoala lor am dat un search pe net sa vad tarife la "Ecole Cordon Bleu" , maiculita lele 21000 euro si nici nu stiu excat daca pe an sau pe semestru ca deja mi se invarteau ochii in cap
la 23.05.2010, 21:12
am revenit si aici ,promisiune e promisiune nu?
la 23.05.2010, 22:02
Sylvia , la ei n-o fi criza?
la 23.05.2010, 22:03
nadina, multumesc
la 24.05.2010, 13:02
la 24.05.2010, 13:30
multumesc, Roxana
la 02.03.2011, 18:45

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking