Cordon Bleu crocant

Postat de Sidy in Porc
22 Oct 2012 | 4801 vizualizari

Cordon Bleu este un snitel vienez făcut din piept de pui, pulpa de porc sau de vitel. Povestea spune ca pe vremuri, personaje din inalta societate, aveau obiceiul sa se intalneasca intr-un fel de club al gurmanzilor in scopul cultivarii artei de a manca si bea bine. Ospaturile lor devenisera mai tarziu atat de cunoscute incat aparuse expresia a prepara o reteta "au cordon bleu". Cel mai priceput dintre ei purta un cordon albastru ca semn de recunoastere a cunostiintelor in domeniu. Adica o bucatarie de inalta clasa....

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 22.10.2012, 15:47
fff gustos
la 23.10.2012, 09:53
Stiu unde vin la pranz!!
la 24.10.2012, 20:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking