Corn cu gem si nuca

Postat de Brindusa in Prajituri
20 Apr 2011 | 4810 vizualizari

Aceasta prajitura am invatat-o de la bunica din partea mamei, si provine din zona Ardealului. Chiar daca bunica ii zicea "corn", se face in tava de cozonac si are o textura de coca frageda.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 20.04.2011, 21:29
prima papa si plec fetelor a fost foarte bun
la 20.04.2011, 21:59
si eu o feliuta
la 20.04.2011, 22:10
Ce bine arata
la 20.04.2011, 22:31
Ce bunatate!
Am papat in Maramures asa
la 21.04.2011, 08:20
la 21.04.2011, 09:31
la 21.04.2011, 11:21
super
la 21.04.2011, 12:05
Delicios
la 31.05.2011, 16:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking