Cornete din lipii

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
16 Feb 2011 | 8061 vizualizari

Am vazut la Lia transformate intr-un desert delicios si m-am gandit ca ar fi foarte bune pentru aperitive umplute cu branza, peste, icre, salate de orice fel, si altele.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 16.02.2011, 14:12
la 16.02.2011, 14:46
Super interesant
la 16.02.2011, 14:50
la 16.02.2011, 15:05
ma bucur ca ideia mea a prin contur ti-au iesit foarte bine
la 16.02.2011, 15:09
@ Lia multumesc pentru idee
la 16.02.2011, 15:09
Multumesc
la 16.02.2011, 16:50
aratoase si gustoase
la 16.02.2011, 16:57
la 16.02.2011, 17:35
super delicioase
la 17.02.2011, 08:01
la 23.02.2011, 00:22
Foarte gustoase
In tarile arabe se ung lipiile cu ulei de masline si se presara cu za'atar: oregano uscat, lamaie si seminte de susan prajite( se numeste si mancarea arabului sarac)
Facand exceptie de pretul uleiului de masline o putem numii mancarea romanului sarac????
la 23.02.2011, 08:37
cred ca nu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking