Cornulete cu bors

Postat de ionela2682 in Dulciuri
10 Feb 2010 | 41144 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 10.02.2010, 22:22
Ce imi plac cornuletele, mama mea le face cu gem, dar si cu rahat sunt foarte bune!
la 10.02.2010, 23:15
sunt sigura ca daca sunt facute cu untura sunt fff fragede, aluatul facut cu untura de porc iese intr-un fel anume, edrept.
la 11.02.2010, 09:14
da e adevarat iese un fel de aluat foietaj si sunt foarte bune!
la 11.02.2010, 22:46
tocmai le-am terminat si eu de pudrat; in loc de bors eu folosesc vin alb ;o sa postez si eu zilele acestea;
la 12.02.2010, 15:50
interesant ,vin alb? cred ca ies super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking