Cornuleţe din aluat foietaj cu şampanie

Postat de diaconta in Dulciuri
15 Dec 2013 | 10459 vizualizari

Pare o reţetă sofisticată dar nu este aşa.Pentru aluatul de foietaj am pornit de la o reţetă postată de draga de Ruxy http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html ,doar ca eu am modificat-o putin.La aluatul de foietaj eu foloseam apă minerală si oţet,aşa că m-am gândit să le înlocuiesc cu şampanie.E o variantă reuşită şi rapidă de foietaj ,dar personal prefer aluatul cu osânză care nu se compară cu nici un alt aluat de foietaj.

Inapoi la reteta

Comentarii (68)

la 16.12.2013, 12:34
la 16.12.2013, 13:29
Ce frumuseti
la 16.12.2013, 15:21
Multumesc fetelor
la 19.12.2013, 18:52
se poate si cu foietaj din comert???
la 19.12.2013, 19:57
Dana2000x,se poate dar nu e deloc acelasi lucru.E un aluat prea simplu incat sa preferam unul cumparat.
Zi frumoasa
la 06.01.2014, 18:34
foarte buuune
la 12.02.2014, 00:34
super
la 03.12.2019, 14:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking