Cornulete din aluat in foi
Postat de anisoara in Dulciuri 13 Iun 2010 | 20906 vizualizari
Ca umplutura pentru biscuitii -cornuri va propun sa folositi visina fara sambure , nuci pisate cu stafide , halvaua, bucati de ciocolata, fructe uscate, gem din piersici sau abricoase amestecat cu nuca pisata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 13.06.2010, 09:01
foarte frumos arata ! 5
la 13.06.2010, 09:30
as papa si eu cateva.....
la 13.06.2010, 09:32
Si eu, si eu
la 13.06.2010, 11:01
Cumare placere si din totsufletul serviti ! Sunt nespus de gustosi.
la 13.06.2010, 11:16
Cornulete cu ciocolata dulci bune si pregatit iute
la 13.06.2010, 12:53
ce frumoase sunt
la 13.06.2010, 13:23
la 13.06.2010, 16:03
foarte bine arata 5 furcu
la 13.06.2010, 22:18
Salvata si neaparat trebuie incercata.Pun si eu furculitele.
la 14.06.2010, 22:02
Multumesc
la 19.06.2010, 01:15
Ela,
la 04.10.2012, 00:23
bune
la 18.06.2017, 18:01
Buna,daca esti draguta,vezi ca nu se deschide site ca sa vedem cum se pregateste aluatul.Cu stima, Violeta
COMENTEAZA