Costita cu cartofi si salata de sfecla

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
9 Iul 2011 | 4548 vizualizari

Imi place foarte mult capul de piept ( partea de coasta din care se face kaizerul, cea care se foloseste cu succes si la frigarui ) Fripta, costita capata o consistenta gelatinoasa, astfel ca imi ling degetele de fiecare data :"> =))))

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 09.07.2011, 23:46
bune rau...........costitele
la 09.07.2011, 23:50
mai pitici ,nepitici,slabe,grase cum o-ti fi da-ti va rog si mie o costita ca prea bine arata
la 10.07.2011, 00:00
bine ca mi-ati lasat mie salata
la 10.07.2011, 00:13
Coaste, aripi, pulpe....cu de toate arata fantastic Inisor Diuta esti pe aici?
la 10.07.2011, 01:36
vai de capul meu, cine m-o fi pus sa intru aici??????? Ina ce bunatati ai croit
la 10.07.2011, 10:57
buna mancarea
la 10.07.2011, 16:34
Doamnelor, ce faceati pe net la ora aia?
la 10.07.2011, 16:47
Iti mancau coastele Ina!
la 10.07.2011, 16:52
la 11.07.2011, 07:14
la 11.07.2011, 14:03
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking