Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni
Postat de Sidy in Oaie 13 Mai 2012 | 5258 vizualizari
Cotletul de miel este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma minunata, mai ales facut cu mustar Dijon.
Carnea de miel se mananca de obicei in sange sau coapta mediu(putin roz) dar este foarte buna si bine facuta.
Se serveste calda cu acesti minunati cartofi si salata verde.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 13.05.2012, 09:57
arata f bine Sidy eu nu pap carnita de miel, dar recunosc ca arata fenomenal...paote niste cartofei, totusi, sa-mi dai si mie
la 13.05.2012, 10:02
Delicios
la 13.05.2012, 10:13
bine arata
la 13.05.2012, 10:33
eu pap tot, Sidy
la 13.05.2012, 10:49
ador carnita de miel.... trebuie sa fie bun tare ce ai pregatit aici...
la 13.05.2012, 11:11
yammy!
la 13.05.2012, 12:18
foarte bun
la 13.05.2012, 14:54
faci mereu preparate minunate
la 13.05.2012, 17:34
super!
la 13.05.2012, 21:26
foarte,foarte buna mancare ai facut
la 14.05.2012, 10:54
Imi trimit sotul la tine la masa
COMENTEAZA