Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Postat de Sidy in Oaie
13 Mai 2012 | 5258 vizualizari

Cotletul de miel este un preparat apetisant, care pe langa aspect are o aroma minunata, mai ales facut cu mustar Dijon. Carnea de miel se mananca de obicei in sange sau coapta mediu(putin roz) dar este foarte buna si bine facuta. Se serveste calda cu acesti minunati cartofi si salata verde.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 13.05.2012, 09:57
arata f bine Sidy eu nu pap carnita de miel, dar recunosc ca arata fenomenal...paote niste cartofei, totusi, sa-mi dai si mie
la 13.05.2012, 10:02
Delicios
la 13.05.2012, 10:13
bine arata
la 13.05.2012, 10:33
eu pap tot, Sidy
la 13.05.2012, 10:49
ador carnita de miel.... trebuie sa fie bun tare ce ai pregatit aici...
la 13.05.2012, 11:11
yammy!
la 13.05.2012, 11:27
la 13.05.2012, 12:18
foarte bun
la 13.05.2012, 12:27
la 13.05.2012, 12:34
la 13.05.2012, 14:54
faci mereu preparate minunate
la 13.05.2012, 17:34
super!
la 13.05.2012, 21:26
foarte,foarte buna mancare ai facut
la 14.05.2012, 10:54
Imi trimit sotul la tine la masa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking