Cotlet de mistret cu ciuperci

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
9 Iun 2017 | 3765 vizualizari

 Carnea de mistret este o trufanda. Imi place sa o pregatesc, mai ales daca provine de la un animal tanar. Iti dai seama dupa cum intra cutitul in carne cand o transezi. De aceasta data, am beneficiat de o frumoasa bucata de cotlet cu os. Am folosit pentru condimentare Zaatar, adus din calatoria  facuta in Israel.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 09.06.2017, 01:58
bun bun
la 09.06.2017, 05:58
Prezent, aici ma bag in fata...
la 09.06.2017, 06:38
N-am mai mâncat mistreț, dar dacă l-ai făcut tu, sigur e bun!
la 09.06.2017, 07:23
Bun, bun!
la 09.06.2017, 07:37
Mâncare adevărată!
la 09.06.2017, 08:32
Super!
la 09.06.2017, 09:58
De Cleme nu am loc! Cred ca e cam bun, poate imi raman ciupercile!
la 09.06.2017, 09:59
d'asta vreau si eu
la 09.06.2017, 16:30
Ina, doua portii ! Si pentru Costel
la 09.06.2017, 16:30
Kytz , Vero
la 09.06.2017, 21:33
Pentru a ne convinge cat de bun este mistretul, sa ne aduci la Sighisoara!
la 10.06.2017, 00:03
Adi , as aduce eu dar nu am cantitati atat de mari
la 10.06.2017, 20:37
la 13.06.2017, 11:39
Ce preparat deosebit!
la 13.06.2017, 15:14
Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking