Cotlet glazurat

Postat de simona72 in Mezel de casa
31 Ian 2016 | 8463 vizualizari

L-am pregatit in ideea de a inlocui mezelul cumparat din magazin. Am folosit cateva mirodenii si un sos nou achizitionat, „Sos pentru rata Peking picant”. Crusta e delicioasa, aromata, carnea usor seaca, datorita modului de preparare, dar taiata in felii subtiri merge de minune la sandvisuri. Odata cu inceperea scolii am avut nevoie de ceva preparate pentru pachetelul de la scoala, asa ca am incercat o noua varianta de mezel…

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 31.01.2016, 20:32
Arata grozav!
la 01.02.2016, 08:07
f reusit
la 01.02.2016, 08:45
Tare bine mai arata!
la 01.02.2016, 09:22
arata minunat!
la 01.02.2016, 09:44
super bun si aromat!
la 01.02.2016, 17:26
trebuie sa fie tare bun!
la 02.02.2016, 09:50
vreau si eu un pachetel cu din asta foarte bunnn
la 02.02.2016, 11:47
la 27.04.2018, 11:52
Foarte buuun !!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking