Cotlete de porc cu tomate si seminte de pin

Postat de mihaelar63 in Porc
7 Dec 2019 | 2491 vizualizari
Cotlete de porc cu tomate si seminte de pin

  Mi-a parut interesanta si simpla de realizat aceasta reteta. Eu am mai plusat cu niste rondele de cartofi pe langa reteta originala. Nu am avut  busuioc clasic si am pus de cel grecesc cu frunzulite mici.

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc -600-700 gr
  • 4 rosii
  • 6 cartofi
  • 1 lingura seminte de pin
  • 1 lingura otet balsamic
  • busuioc grecesc
  • piper brazilian
  • fulgi de chilli rasniti
  • sare

Mod de preparare

  1.  Incalziti o tigaie cu ulei in ea .
  2. Curatati spalati si taiati rondele cartofii . Spalati si taiati rondele rosiile .
  3. Cotletele de porc se sareaza si se prajesc usor cate 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumenesc .
  4. Cotletele se vor praji si va rezulta grasime cu gust bun .
  5. In aceiasi tigaie ,   se prajesc usor si rondelele de cartofi .
  6. Transferati cotletele si cartofii intr-o tava teflonata .
  7. Asezati rondele de cartofi si de rosii in tava .
  8. Presarati pe deasupra seminte de pin dar si grasimea ramasa in tigaie .
  9. Sarati si condimentati .
  10. Dati tava la cuptor timp de 10 minute la 180grade .
  11. Se scoate tava din cuptor si se pulverizeaza otet balsamic peste carne . Dati din nou tava la cuptor 10 minute .
  12. Serviti cotletele cutomate si nuci de pin calde , decorate cu frunzulite de busuioc .
  13. Puneti alaturat salata de cruditati preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu tomate si seminte de pin" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

Postat de vasimur

Cotlet de porc (vrabioara) la tigaia grill, cu legume gatite la abur si salata de varza dulce

  Se curăță morcovii, cartofii și țelina și se spală bine (dacă aveți, puteți pune și pătrunjel, păstârnac sau gulie). Morcovul se taie rondele de grosime potrivită,...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci

Postat de Patricia_Iordache_79

Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci

Punem oul la fiert. Trebuie sa aiba galbenusul tare asa ca il lasam la fiert aproximativ 8 minute. Tocam cozile de ceapa, patrunjelul si feliem ciupercile (daca nu le avem deja feliate)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.12.2019, 21:43
bune bune
la 07.12.2019, 21:52
la 07.12.2019, 22:32
Bun
la 08.12.2019, 07:33
Foarte gustoase, cotletele de porc...!
la 08.12.2019, 07:49
Sunt foarte bune!!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking