Country Style Doughnuts

Postat de vanilla in Dulciuri
10 Noi 2010 | 3873 vizualizari

Toama târziu, când oamenii se întorceau de la culesul porumbului bunica facea “ceva de aluat”. Fie scovergi, întorsuri, taşte sau în cele mai multe cazuri “colăcei cu miere de prună şi nucă răzălită”. Îmi aduc aminte mereu de seriozitatea cu care trata lucrurile simple şi de pasiunea ei pentru bucătărie. Pasiune ce probabil ne-a insuflat-o tuturor. Când eram copil, bunica făcea aluatul într-o covată mare de lemn. Acum chiar daca respect cu sfinţeni reţetele ei, gustul nu este niciodata acelaşi ce a fost odată. Ştiu că unele reţete se păstrează în mare secret, dar aceasta e atât de minunată încât nu îi pot refuza gloria pe care o merită.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 10.11.2010, 08:25
sigur sunt bune
la 10.11.2010, 09:17
vreau si eu ce mult imi plac gogosii astia
la 10.11.2010, 09:42
frumoasa introducere.................................bune gogosi.................
la 10.11.2010, 10:36
iam iam iam
la 10.11.2010, 12:05
ce bunatate. Nu am mai mancat de multi ani magiun
la 10.11.2010, 18:47
multumesc fetele!!! sper ca o sa imi incercati reteta
la 10.11.2010, 22:07
Ce bunatate,vreau si eu
la 11.11.2010, 10:51
la 14.11.2010, 11:40
vreau5f
la 19.11.2010, 18:16
excelent arata
la 19.11.2010, 23:12
Cred ca sunt delicioase,super 5 furcu
la 20.11.2010, 02:14
yummyyyyyy !!!!
la 03.01.2011, 15:42
CE BUNATATE

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking