Cozonac cu aluat oparit si umplutura de nuci

Postat de katty in Dulciuri
3 Mai 2016 | 3983 vizualizari

Retete de Pasti Ador cozonacul cu aluat oparit. Se mentine proaspat si pufos mai multe zile. Iar umplutura de albusuri si nuci il face si mai delicios. In afara de asta putem spune  ca este si economic deoarece dintr-un kilogram ies 4 cozonaci, nu 2 cum ies in mod obisnuit.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 03.05.2016, 20:02
Mmmm...buuun!
la 03.05.2016, 20:07
Ce bine ar merge o felie doua cu o cana cu lapte!
la 03.05.2016, 20:10
merita incercata si varianta asta!!!!
la 03.05.2016, 20:23
woow, vreau si eu !
la 03.05.2016, 20:35
AndrutzaP , nu o sa regreti daca incerci varianta asta. O sa vezi ca se mentine pufos mai mult timp decat varianta cealalta, cu aluat neoparit.
la 03.05.2016, 20:47
super cozonac!
la 03.05.2016, 21:23
Cat de frumos...Trebuie incercat o data, daca zici ca se mentine pufos!
la 04.05.2016, 08:47
Foarte bun cu asa ingrediente!
la 04.05.2016, 08:57
la 04.05.2016, 13:59
la 17.06.2019, 22:09

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking